Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/minoa/public_html/includes/functions/database.php on line 124

Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/minoa/public_html/includes/functions/database.php on line 124
Minoa Oy - taiteilijantarvikkeiden verkkokauppa
 
   
Tuoteryhmät
Galleriakiskot ja kiinnitys

Grafiikan tarvikkeet ja prässit

Kalligrafia

Kehystys

Kirjat ja lehdet

Kynät ja hiilet

Lahjakortit

Maalausnesteet ja pohjustus

Maalauspohjat ja -kankaat

Maalaustelineet

Maalit ja värit

Manga ja sarjakuva

Paletit ja palettiveitset

Paperit ja lehtiöt

Pastelli- ja muut liidut

Pigmentit

Piirustus- ja maalauspaketit

Poisto-osasto

Sakset, viivottimet, teroittimet

Salkut ja portfoliokansiot

Shake maalitussit

Siveltimet

Tarvikkeet

Teipit ja kasvisliimapaperit

Tarjoukset
Uudet tuotteet
TAIDEGALLERIA
Pikahaku
 
tai
Tarkennettu haku
Lisätietoa
Toimitusehdot
Tietosuoja
Yritysinfo
Ota yhteyttä
Minoa Facebookissa
Oppaat ja ohjeet
Akvarellimaalaus
Öljyvärimaalaus
Akryylivärimaalaus
Blogi

Olet täällä: Etusivu » Kirjat ja lehdet » Reima Mäkinen

 


Warning: mysql_data_seek() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/minoa/public_html/includes/modules/products_next_previous.php on line 100

Warning: mysql_data_seek() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/minoa/public_html/includes/modules/products_next_previous.php on line 105
     Tuote  11 / 15    tuoteryhmässä   Kirjat ja lehdet      
Mangan värit
Reima Mäkinen
Lilith

26.00€

Yleensä mustavalkoisena näyttäytyvä japanilainen sarjakuva paljastaa nyt värikkään puolensa. Reima Mäkisen teos Mangan värit on tiivis informaatiopaketti sarjakuvan väreistä ja värittämisestä. Aiheensa laajasti kattavan tietokirjan teksti havainnollistuu yli 330 kuvalla sadalta mangataiturilta.

Mangan harmaasävyt -kirjan tapaan Mangan värit tulee todelliseen tarpeeseen. Muissa mangaoppaissa näistä sarjakuvalle olennaisesta asioista ei juurikaan puhuta. Mangan värit on ainoa suomenkielinen väritysopas.

Sarjakuvan ilmaisuvoimaa ja tekniikoita esitellään valokuvin ja piirroksin. Kuten Mangan harmaasävyt -kirjassa, tässäkin tekijän hauskat sarjakuvat keventävät raskaimpia teoriaosuuksia.

Mukana on paljon helposti omaksuttavia käytännön vinkkejä sekä ohjeita, jotka sopivat myös aloittelijalle. Askelta pidemmälle aikovalle teos tarjoaa perusteet vakavan väriteorian opiskeluun. Lisäksi kirjan runsas sanasto kattaa sekä graafisen alan termit että taiteilijoiden käyttämät ilmaisut.

Mangan värit perehtyy myös tietokoneella värittämiseen, josta on tullut alan ammattilaisten arkea viimeisten kymmenen vuoden aikana. Kirjassa neuvotaan askel askeleelta yleisimmät väritystekniikat Photoshopin sekä suosituimpien ilmaisohjelmien avulla. Oppaassa esitellään myös varsinaisia sarjakuvanpiirto-ohjelmia sekä verkossa käytettäviä maalaustyökaluja.

Aiheen näennäisestä yksinkertaisuudesta huolimatta on perusteltua väittää, että kirjan anti ei tyhjene yhdellä tai kahdella lukemisella, vaan siitä on iloa vuosikausiksi. Tätä kirjaa ei kenenkään mangasta tai väreistä kiinnostuneen kannata jättää lukematta!

 


 

Saatavuus: Hyllyssä
Toimitusaika: 1-4 arkipäivää + kuljetukseen kuluva aika

Vinkaa kaverille:  

 

 

 

liikuta hiirtä kuvan yllä, niin näet sen suurennoksena
Mangan värit
TEXT_CLICK_TO_ENLARGE


TEXT_ALSO_PURCHASED_PRODUCTS
Manga techniques
Manga techniques
Sarjakuvapaperi
Sarjakuvapaperi
Kent-sarjakuvapaperi
Kent-sarjakuvapaperi
Mangapaperilehtiö
Mangapaperilehtiö
Manga techniques
Manga techniques
Blender
Blender

©2008 Minoa Oy 

powered by osCommerce