ETUSIVU
Ostoskori: tyhjä | Asiakastilisi | Kassalle  
Taiteilijat
 
Arantila, Markku
Feinik, Pia
Hakuri, Aura
Hermunen, Nana
Immonen, Susanna
Isojärvi, Eija
Isotalo, Mari
Jämsä, Aarne
Jämsä, Arja
Kajaniemi, Aura
Kallio, Mikko
Kortelainen, Krista
Nurminen, Paula
Prusi, Julia
Rosenlund, Tuomo
Suutari, Tuija
Tuuliranta, Tomi
Törmälehto, Samppa
Virtanen, Ritva-Liisa
Tarjoukset
Uudet teokset
TAITEILIJANTARVIKKEET
 
     
Haku
 
 
 
     
Lisätietoa
 
Toimitusehdot
Tietosuoja
Yritysinfo
Ota yhteyttä
 
     

Toimitusehdot taideteoksille

Huom! taiteilijantarvikkeille ovat voimassa erilaiset toimitustavat ja -hinnat, jotka löytyvät täältä.

Tämän verkkokaupan ylläpitäjä on Minoa Oy, y-tunnus: 2183063-6. Tässä on kuvattu verkkokaupan sopimus-, tilaus- ja toimitusehdot.

Minoa Oy myy taideteoksia täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Minoa Oy myy taideteoksia myös alle 18-vuotiaille kuluttajille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksensa ostosten tekemiseen Minoa Oy:n verkkokaupasta.
Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Toimitustavat

Minoa Oy toimittaa taideteoksia asiakkailleen keskimäärin 10 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Tämän päälle tulee tuotteen normaali kuljetusaika, Posti kuljettaa paketit yleensä 1-2 päivässä perille. Ilmoitamme jos tilauksen käsittelyaika on enemmän kuin 10 päivää.

Tilaamasi taide-edineet toimitamme perille postin avustuksella. Toimitustapana on aina kotipaketti, jolloin posti toimittaa tilauksen asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen arkipäivänä klo 9-21. Postinjakaja soittaa ja sopii tarkemman toimitusajan asiakkaan kanssa.
Muista jättää yhteystietoihisi puhelinnumero, niin postinjakaja voi ottaa yhteyttä kotipaketin toimitusajankohdasta sopiakseen.

Taideteosten toimitushinnat
Kotipaketti toimitetaan kotiisi haluamaasi aikaan hintaan 30,00€.

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaus missä tahansa vaiheessa, myös siinä vaiheessa kun tilaus on jo käsitelty. Tilauksen peruutukset suositellaan tehtäväksi sähköpostilla.
Tavaran kuljetuksen aikana Minoa Oy:stä asiakkaalle on Minoa Oy vastuussa mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Tavaran kuljetuksen aikana asiakkaalta Minoa Oy:öön on asiakas tai Suomen Posti Oy vastuussa mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana.
Jos lähetät tavaraa meille päin, esim. takuuhuoltoon tai tuotepalautuksena, muista säilyttää palautusasiakirjat ja postin kuittikopio/seurantanumero.

 

Maksaminen


Maksutapoina on valittavissa seuraavat vaihtoehdot:

 • Verkkomaksaminen
  Hyväksyttyäsi tilauksen siirryt valitsemasi verkkopankin (Osuuspankki, Sp/Pop (Sp, Aktia, Paikallisosuuspankit), Nordea, Sampopankki) sivulle maksamaan. Tarvitset verkkopankin käyttäjätunnuksen ja salasanan Maksaminen on turvallista pankin salatun yhteyden kautta. Salattu yhteys estää ulkopuolisia näkemästä tunnuksiasi, myöskään me täällä Minoassa emme pääse selville tunnuksistasi.
  Verkkopankissa maksamisen jälkeen sinun tulee palata sivuillemme pankin ohjeiden mukaisesti. Vasta sitten tilauksesi kirjautuu ja saat tilausvahvistuksen sähköpostilla.
 • Luottokortilla
  Luottokorttimaksi onnistuu Visalla, MasterCardilla ja VisaElectronilla. Maksaminen tapahtuu Luottokunnan sivuilla salatun yhteyden kautta.
  Maksamisen jälkeen sinun tulee palata sivuillemme luottokunna ohjeiden mukaisesti. Vasta sitten tilauksesi kirjautuu ja saat tilausvahvistuksen sähköpostilla.
 • Laskulla
  Saat tilauksesi mukana laskun ja sillä 14 päivää maksuaikaa. Tilauksesi toimitetaan vain väestörekisterissä ilmoitettuun osoitteeseen. Järjestelmä tarkistaa ostohetkellä henkilötunnuksen avulla ettei tilaajalla ole luottotietomerkintöjä. Henkilötunnuksia ei tallenneta mihinkään vaan niitä käytetään vain tarkistuksen tekemiseen.
  Lasku voidaan myös myöhemmin muuttaa osamaksusopiukseksi (katso lisätietoja laskulla.fi).
  Laskutuskulut ovat 3,80€. Maksumuistutuksesta peritään muistutusmaksu voimassa olevan lain mukaisesti.
 • Osamaksulla
  Yhteistyössä Kreditor Europe AB:n kanssa voimme tarjota sinulle mahdollisuuden jakaa maksusi osiin. Tarjoamme useita maksuvaihtoehtoja, joista voit itse valita sopivimman. Jäljellä olevan velan voit tietenkin maksaa missä vaiheessa osamaksua tahansa. Ostoksia on mahdollista tehdä useampia samanaikaisesti. Kreditor laatii ostoksista laskun kuukausittain. Yksinkertaista ja joustavaa.
  Teet osamaksuhakemuksen kassalla ostoksi yhteydessä. Kassalla valitset maksuvaihtoehdoksi osamaksun sekä halutun osamaksutyypin.
  Kreditor Europe AB lähettää sinulle tilisopimuksen kotiisi. Tarkista että tietosi ovat oikein ja palauta allekirjoitettu sopimus vastauskuoressa.
  Ostokuukausi on maksuvapaa.
  Velka mukaan lukien perustamismaksu jaetaan tämän jälkeen samansuuruisiksi kuukausieriksi. Muuta: 1000 euron 12 kk:n osamaksun yhteydessä todellinen vuosikorko on 14,73%. Hakemuksellesi tehdään luottotarkistus eli Kreditor Europe AB käy läpi luottotietosi.
  Maksuaika Korko Perustamismaksu Laskutuslisä
  3 kk
  0 %
  9,90 €
  3,95 €
  6 kk
  0 %
  19 €
  3,95 €
  12 kk
  0 %
  29 €
  3,95 €
  24 kk
  9,95%
  29 €
  3,95 €
  36 kk
  9,95%
  29 €
  3,95 €

  Kysyttävää tai epäselvyyksiä?
  Voit soittaa Kreditor Europe AB:lle (09) 425 997 70 arkipäivisin klo 09.00-17.00.
  voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen info@kreditor.fi
  Katso myös yleiset osamaksuehdot.

 

 

Palautukset

Meillä on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus postipaketin tai noutotilauksen noutohetkestä alkaen (mukaanlukien viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien noutopäivä).
Postimyynnin palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Kuluttaja voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä jolloin paketti postista lunastettu, esimerkiksi postin kuitin avulla.

Palauttaminen on kuluttajalle maksutonta. Meillä on käytössä Postin asiakaspalautus. Käytä aina Postin asiakaspalautuslomaketta, jonka käyttöön saat ohjeet Postista.

Tuotepalautukset aina:
a) Alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna) ilman turhia merkintöjä
b) Mukana kopio kuitista/lähetteestä.
c) Selvitys palautuksen syystä.
d) Viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.

Emme lunasta maksamattomia, luottopakettilähetyksiä (palautuksia tai takuukorjauksia) tai mitään lähetyksiä Matkahuollon kautta tai muun toimittajan välillä joka ei tuo palautusta/pakettia perille asti Minoa Oy:öön (poislukien Posti). Palautukset voi tehdä joko tuomalla tuotteen meille tai Postin asiakaspalautuksena, joka on lähettäjälle ilmainen.

Kun lähetät meille jotain, muista pehmustaa paketti hyvin. Kun käytät palautuksessa alkuperäistä paketointia ja pehmustetta, varmistat tuotteen perille saapumisen ehjänä. Emme hyväksy tuotetteen palautusta, mikäli kuluttaja on jättänyt täysin noudattamatta tässä mainittuja olevia pakkausvinkkejä. Postin aiheuttama palautuksen särkyminen on myyjän eli Minoa Oy:n vastuulla.

Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan.

Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen eikä mahdollisesti toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.

Kysy lisää

Lähetä palautetta tai kysymyksiä yhteyslomakkeella.

 
©2008 Minoa Oy 

powered by osCommerce