ETUSIVU
Ostoskori: tyhjä | Asiakastilisi | Kassalle  
Taiteilijat
 
Arantila, Markku
Feinik, Pia
Hakuri, Aura
Hermunen, Nana
Immonen, Susanna
Isojärvi, Eija
Isotalo, Mari
Jämsä, Aarne
Jämsä, Arja
Kajaniemi, Aura
Kallio, Mikko
Kortelainen, Krista
Nurminen, Paula
Prusi, Julia
Rosenlund, Tuomo
Suutari, Tuija
Tuuliranta, Tomi
Törmälehto, Samppa
Virtanen, Ritva-Liisa
Tarjoukset
Uudet teokset
TAITEILIJANTARVIKKEET
 
     
Haku
 
 
 
     
Lisätietoa
 
Toimitusehdot
Tietosuoja
Yritysinfo
Ota yhteyttä
 
     

 

Mari Isotalo
 
Mari Isotalo on syntynyt Kouvolassa 1973 ja asuu ja työskentelee nykyisin Hämeenlinnassa.

Isotalo on suorittanut kuvataiteilijan AMK-tutkinnon Kankaanpään taidekoulussa 2002. Vaatetusalan artesaaniksi hän valmistui Heinolan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa 1996.

Mari Isotalo on Taidemaalariliiton kokelasjäsen sekä Ars-Häme ry:n ja Hämeenlinnan Taiteilijaseura ry:n jäsen (sihteerinä 2009-2010).

Hän on pitänyt 13 yksityisnäyttelyä vuodesta 2004 alkaen ja osallistunut vuodesta 1999 alkaen yli kolmeenkymmeneen yhteis- ja ryhmänäyttelyyn Suomessa ja ulkomailla.

Mari Isotalon teoksia on Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiön ja Kanta-Hämeen Keskussairaalan kokoelmissa sekä koti- ja ulkomaisissa yksityiskokoelmissa.

Hän kertoo itse työskentelystään näin:

"Teen kuvia elämän pienistä ilmiöistä: ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, mielentiloista ja tunteista, lapsuudesta, kasvamisesta, viattomuudesta. Teokseni saattavat nopealla vilkaisulla näyttää ihanilta ja kauneutta pursuavilta; esiintyyhän niissä suloisia lapsukaisia tai lasten maailmaan kuuluvia tavaroita ja asioita. Tarkemmin katsoessa niistä voi kuitenkin löytää lukuisia tasoja, ristiriitaisia merkityksiä ja tummiakin sävyjä. Asiat eivät aina ole sitä, miltä ne ensisilmäyksellä vaikuttavat.

Haluan vangita maalauksiini pieniä välähdyksiä ohikiitävistä hetkistä, kun jotain on juuri tapahtunut - tai vasta tapahtumaisillaan. Maalaukseni ovatkin usein kuin pysäytyskuvia elokuvista tai palasia tarinoista, joihin katsoja saa itse rakentaa alkuja, loppuja ja merkityksiä. Uusimmissa töissäni olen kertomuksellisen ja elokuvamaisen vaikutelman korostamiseksi käyttänyt usein sarjallisuutta."
 
   
Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

 

©2008 Minoa Oy 

powered by osCommerce