ETUSIVU
Ostoskori: tyhjä | Asiakastilisi | Kassalle  
Taiteilijat
 
Arantila, Markku
Feinik, Pia
Hakuri, Aura
Hermunen, Nana
Immonen, Susanna
Isojärvi, Eija
Isotalo, Mari
Jämsä, Aarne
Jämsä, Arja
Kajaniemi, Aura
Kallio, Mikko
Kortelainen, Krista
Nurminen, Paula
Prusi, Julia
Rosenlund, Tuomo
Suutari, Tuija
Tuuliranta, Tomi
Törmälehto, Samppa
Virtanen, Ritva-Liisa
Tarjoukset
Uudet teokset
TAITEILIJANTARVIKKEET
 
     
Haku
 
 
 
     
Lisätietoa
 
Toimitusehdot
Tietosuoja
Yritysinfo
Ota yhteyttä
 
     

 

Nana Hermunen
 
Nana Hermunen on syntynyt 1977 Östersundissa Ruotsissa. Hermunen asuu ja työskentelee Turussa.

Hermunen on opiskellut Turun Taideakatemiassa, josta hän valmistui kuvataiteilijaksi 2008.
Yksityisnäyttelyitä hän on pitänyt valmistumisensa jälkeen neljä ja on osallistunut seitsemääntoista ryhmänäyttelyyn vuodesta 2004 alkaen.
Nana Hermunen on Turun Taiteilijaseuran jäsen ja toimii useissa seuran luottamustoimissa, mm. näyttelysihteerinä.
Hän on Taidekeskus Salmelan residenssitaiteilija syksyllä 2010.

Itse hän kertoo työskentelystään näin:

"Minulla on työhuone taiteilijoille kunnostetuissa tiloissa Pääskyvuoren kasarmilla. Työhuoneeni ikkunasta aukeaa metsäinen rinne. Paikka on merkityksellinen työskentelyni kannalta. Saan metsästä värejä ja happea.
Ensisijaisesti haluan profiloitua maalariksi. Työskentelyni on toisinaan myös kolmiulotteista, tilateoksia ja veistoksia, mutta kaikki kumpuaa maalarin sydämestä. Esimerkiksi lopputyöni Turun Taideakatemiassa koostui noin 400:sta maalauspohjasta ja riisutuista kiilapuista, mutta teoskokonaisuus oli minulle silti maalaus.
Aloitan maalauksen tekemisen kiilapuista ja kankaan pohjustamisesta. Minulle on tärkeää olla sinut ja yhtä teoksen kanssa sen syntymästä lähtien. Öljyväri ja tempera ovat mieluisimmat maalamisessa käyttämäni välineet. Pidän öljyvärin paksuudesta ja massasta, jota voi pyöritellä kuin savea. Maalausteni elementteinä ovat väri ja viiva. Näiden yhteispelistä syntyy maalauksen rytmi. Väri merkkaa tunnetta ja voimistaa rytmiä kuljettavaa viivaa. Yllätyksellisyyden ja sattumanvaraisuuden takana häilyy nykivän käsialan melodia. Lopputulos on esteettinen.
Maalaus on hetki puristettuna rajattuun tilaan. Heijastelen maailmaa värikerrostumien kautta. Värillä voi korostaa tai kätkeä. Työni ovat lähes abstrakteja. Kun esittävät osiot ovat piilotettuja tai epäselviä, keskittyy katse maalauksen materiaan ja maalauksellisuuteen. Maalaukseni eivät tarjoa suoria vastauksia, vaan ovat monitulkintaisia. On jännittävää kuulla mitä katsoja kokee ja näkee maalauksessa; jokaiselle teos on omanlaisensa.
Kuluvana kesänä olen mukana Taidekeskus Salmelan nuorten taiteilijoiden Näyttelyluokassa. Tulen työskentelemään Salmelan residenssissä syyskuusta vuoden loppuun."

  nana.jpg
Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

 

©2008 Minoa Oy 

powered by osCommerce