ETUSIVU
Ostoskori: tyhjä | Asiakastilisi | Kassalle  
Taiteilijat
 
Arantila, Markku
Feinik, Pia
Hakuri, Aura
Hermunen, Nana
Immonen, Susanna
Isojärvi, Eija
Isotalo, Mari
Jämsä, Aarne
Jämsä, Arja
Kajaniemi, Aura
Kallio, Mikko
Kortelainen, Krista
Nurminen, Paula
Prusi, Julia
Rosenlund, Tuomo
Suutari, Tuija
Tuuliranta, Tomi
Törmälehto, Samppa
Virtanen, Ritva-Liisa
Tarjoukset
Uudet teokset
TAITEILIJANTARVIKKEET
 
     
Haku
 
 
 
     
Lisätietoa
 
Toimitusehdot
Tietosuoja
Yritysinfo
Ota yhteyttä
 
     

 

Minoa Oy

Minoa on taiteen ja taiteilijantarvikkeiden erikoisliike ja nettikauppa.
Valikoimassamme on sopivia tuotteita harrastajille ja ammattilaisille. Tuotevalikoimamme on monipuolinen ja kasvaa jatkuvasti.

Internetistä ostaminen on asiakkaalle edullista. Miksi polttaa bensaa ja käyttää aikaa ostosmatkaan, kun taiteilijantarvikkeet voi saada vaikka kotiovelle kuljetettuna? On ympäristölle ystävällisempää että tavara liikkuu ihmisten sijaan. Minoan hinnat ovat edullisia ja sen lisäksi saat kanta-asiakkaana alennuksia. Mitä enemmän ostat, sitä enemmän saat alennusta. Laskemme alennuksen vuoden kuluessa tekemiesi ostosten summan perusteella.

Valittavanasi on useita maksutapoja. Voit maksaa verkkopankkien kautta, luottokortilla tai laskulla. Voit myös tehdä ostoksesi osamaksulla.

Et joudu ostamaan sikaa säkissä. Meiltä saat asiantuntevampaa palvelua kuin kivijalkakaupoista yleensä, koska meillä on vankka taiteilijantarvikkeiden asiantuntemus. Sivuillamme tuotteet on esitelty hyvin, ja jos jotain jää epäselväksi vastaamme kysymyksiisi viipymättä. Voit aina soittaa tai lähettää sähköpostia. Osaamme aina neuvoa tarpeisiisi sopivan tuotteen. Käyttämättömillä tuotteilla on palautusoikeus.

Suomessa hyvin tunnettujen tuotemerkkien lisäksi tarjoamme kiinnostavien pienempien, korkeaan laatuun keskittyvien valmistajien tuotteita. Tuomme itse maahan taiteilijantarvikkeita useista maista. Etsimme jatkuvasti uusia hyviä tuotteita valikoimaamme.

Minoa Oy
Ensintie 3
35100 Orivesi as.
Asiakaspalvelu
Puh. 045 857 8840

Markku Arantila
Tuotepäällikkö, taidemaalari 

 

 

©2008 Minoa Oy 
 

powered by osCommerce