Sini Kunnas ja Minoa

Tule Balderin saliin kuuntelemaan taidemaalari Sini Kunnaksen luentoa huomenna torstaina 12.5. klo 18.15 – 20.00. Balderin sali on kauniissa punaisessa talossa Helsingissä Senaatintorin tuntumassa osoitteessa Aleksanterinkatu 12, eli paikka on helppo löytää. Pääsy/narikkamaksu Balder-saliin on 5 euroa.

Sini kertoo akryylikollaaseistaan, muotokuvistaan ja taidealan kokemuksistaan.

 

 

 

 

 

 

 

Kollaasi alkaa olla harvinaiseksi käynyt laji. Sini kokoaa kollaasinsa moninaisesta populaarista lehtikuvastosta. Kuvien törmäyttämisestä syntyy yllättäviä ja monitulkintaisia uusia sisältöjä. Muotokuvamaalarinakin Sini on varsin pätevä, joten odotan kiinnostavaa luentoa.

 

 

 

 

 

 

 

Minoa on myös paikalla, joten pääset käsikopelolla tutkimaan miltä miltä muutamat jännät ja hauskat Minoan tuotteet näyttävät ja tuntuvat livenä. Erikoistarjouksena Minoa myy tilaisuudessa 20 euron hinnalla akryyliväripakettia jonka normaalihinta on yli neljäkymppiä. Seteli taskuun ja kysymyksiä mieleen – ja Balderin saliin!

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *