Asiakasgalleria

Älä pidä töitäsi piilossa! Avasimme uuden asiakasgallerian, johon voit ladata kuvia töistäsi. Asiakasgalleria on kaikkien vapaasti käytettävissä. Kerro teoksen ja tekijän nimi, ja tekniikka. Voit kertoa myös kotisivusi osoitteen, jos sinulla on sellainen. Kuvien koko saa olla korkeintaan 1,5Mt.

Taide kuuluu kaikkien nähtäväksi!

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta kohteessa Asiakasgalleria

 1. Joona Salo sanoo:

  Tosi paljon hyvää infoa täällä. Käy katsastamassa mun blogini.

  http://joonasalo.blogspot.com

 2. markku sanoo:

  Kiitos palautteesta. Me koitetaan kehittää tätä kattavammaksi aina kun ehditään. Hyvän näköinen blogi sinulla.

 3. Kati Kemppainen sanoo:

  Minoasta on hyvää vauhtia kehittymässä kaupan ohella taiteenharrastajien ja-ystävien ”oma nurkka” netissä. Ilahdun hauskoista blogeista ja kiitän linkeistä. Ja vanhallekin tekijälle on tosi terveellistä välillä käydä lukemassa noita ammattilaisten neuvoja eri tekniikoista. Tykkään!

 4. markku sanoo:

  Näitä höpinöitä saa kommentoida ja kysymyksiä voi esittää. Täällä ehkä voisi olla erikseenkin kysymys- ja keskustelupalsta. Sitähän on aina hyvä kysellä, mitä ei satu tietämään.

 5. A.Hellsten sanoo:

  Meikä kun on vielä melkolailla noviisi näissä maalausasioissa ja olen tähän mennessä harjoitellut noita öljymaalauksia noille kangasopahvipohjille, ja nyt olisi tarkoitus kokeilla pinkopohjia niin pari kysymystä tuli mieleen. Gessoa ajattelin käyttää pohjustukseen, mutta onko sillä väliä pohjustaako mustalla vai valkoisella gessolla? Ja onko jotain nyrkkisääntöä että kuinka kireälle sen kankaan sitten siihen kiristää, että elääkö kangas kostuessaan paljonkin?

 6. Juha-Pekka Kuusela sanoo:

  Pohjustus varmasti värillään sanalee sen miten läpikuultavat värit toimii. ja pääosahan väreistä on enempi tai vähempi läpikuultavia. En tiedä vaikuttaako muuhun epäilen ettei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *