Onneksi olkoon Marjatta!

Marjatta Hanhijoen Nähty Sett Seen palkittiin vuoden parhaana taidekirjana.

Iittalan Valtakunnalliset Taidekirjapäivät palkitsi ansaitusti Marjatan kauniin kirjan Eliel Aspelin -palkinnolla.  Palkintoraati oli valinnassaan täysin yksimielinen, eikä ihme.    Viime vuonna Marjatan Kaapelitehtaalla pitämän 60-vuotisjuhlanäyttelyn yhteydessä julkaistu kirja on juuri sellainen kuin yhden taiteilijan tuotantoa esittelevän kirjan toivoisi olevan; monipuolinen, selkeä ja kaikkea pönäkkyyttä kaihtava.

Jos et ole ennen tutustunut Marjatan töihin, niin tutustu! Marjatta on loistavan taidokas akvarellisti, graafikko ja piirtäjä. Marjatta kuvaa töissään arkisia aiheita sellaisenaan ja saa kaiken näyttämään ihmeen kauniilta. Marjatta on itse samanlainen; välitön, tärkeilemätön ja joka paikkaan kotiutuva.

Nähty Sett Seen-kirjaa saa Minoasta hintaan 48 euroa.

Marjatan Johannes Itten-kurssilla aiemmin olleille muistutuksena:

Akvarellin ja piirustuksen jatkokurssi sunnuntaista 26. 7. torstaihin 30. 7. 2009
Kurssilla tehdään Johannes Ittenin väriopin harjoituksiin perustuvia akvarellitehtäviä sekä havaintoon perustuvia akvarelli- ja piirustustehtäviä. Leiri tarkoitettu oppilaille, jotka ovat jo olleet aikaisemmin jollain Marjatan, Mirja Airaksen ja Päivi Sirénin Itten-kurssilla.

Lisätietoja Marjatan nettisivuilta www.marjattahanhijoki.net

Marjatta näyttää hanhen munat Kiinassa 2004.

marjatta-hanhijoki

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *