Tartu tilaisuuteen

Saimme pudotettua Umtonin akvarellinappien hintaa entistä edullisemmaksi. Nappien hintaluokat ovat nyt 2.90, 3.60 ja 4.30, joten saat erittäin laadukkaat värit todella hyvään hintaan.

Jos olet tottunut erittäin hyviin vesiväreihin, olet tottunut myös maksamaan niistä. Kun vaihdat Umtoneihin, sinun ei tarvitse tuskailla värien hintaa. Jos olet tyytynyt vaatimattomampiin väreihin, vaihda nyt parempiin, se ei ole hinnasta kiinni.

Mikä Umtoneissa on niin erinomaista? Mehevät, laimentamattomat, sävyltään puhtaat pigmentit, korkeatasoinen arabikumi ja nappien pehmeä koostumus, jonka ansiosta väri irtoaa vaivattomasti. Umtonit ovat juuri sitä, mitä maalari korkeatasoiselta vesiväriltä odottaa. Umton on tyyliltään hyvin perinteinen värinvalmistaja, mikä näkyy värivalikoimassa. Pigmentit ovat tuttuja ja hyviksi havaittuja.

Umton on pieni tsekkiläinen laadukkaiden taiteilijamateriaalien valmistaja. Firma ei toimi suurilla markkinoilla, joten et maksa värinapistasi brändilisää. Mikäpä sen mukavampaa, voit maalata loistavilla väreillä laihallekin kukkarolle sopivaan hintaan.

Katso akvarellinappien oheen myös Umtonin erinomaiset guassivärit, joista löydät vaikkapa aidon kobolttisinisen 35ml:n tuubissa kuuden ja puolen (!) euron hintaan.

Kiinnostavia ovat myös Umtonin öljymaalauksen maalinesteet, esimerkiksi maalausmediumit I ja II joilla on hintaa 9.90/200ml.

Me olemme poimineet Minoan valikoimiin taiteilijatarvikkeita tällaisilta pieniltä, korkeaan laatuun kykeneviltä valmistajilta, sellaisilta kuten Umton, Lineo, Michael Harding, Pip Seymour ja Meirat, jotka ovat jääneet muilta huomaamatta. Olemme ylpeitä näistä löydöistämme.

Kategoria(t): Uutiset, Vinkkejä maalarille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *