Rassaako naulanreijät seinässä?

Onko taulun ripustaminen hankalaa?  Oletko huomannut sellaista juttua kuin Artiteqin ripustuskiskot?

Kävin pari viikkoa sitten Anssi Jääskeläisen kanssa Tartossa ripustamassa näyttelyn Tampere Majaan ja siinä taas kerran manailimme ripustussysteemin kömpelyyttä.  Työt eivät luotettavasti pysy naulalla kipsilevyseinässä ja vaihtoehtona oli sitten rujon näköinen rautalankaviritys.  Samanlainen ongelma on tullut vastaan hyvin usein.  Monessa näyttelytilassa olisi suotavaa ettei nauloja lyödä seinään, mutta vaihtoehtona on sitten katossa roikkuva rautaputki johon taulut pitäisi pistää siimalla tai rautalangalla roikkumaan.  Usein se putki on seinästä sen verran etäällä, että varsinkin pienemmät taulut roikkuvat hyvin hassun näköisesti kenollaan.

Meillä oli Minoan konttorissa ensialkuun sama ongelma.  Kyhäsimme kömpelön systeemin sekalaisesta rautakauppatavarasta, joka sitten lonksotti ruman näköisesti ja oli hankala käyttää.

Sitten tajusimme että on olemassa Artiteqin erittäin kätevä seinään kiinnitettävä kisko joka näyttää hyvältä, on erittäin helppo käyttää, eikä maksa sen enempää kuin itse tehty viritelmä.  Kisko on hyvin huomaamaton ja toimii luotettavasti.  Se sopii yhtä hyvin kotiin kuin näyttelytilaankin.  Jos et tykkää paikkailla naulanreikiä seinässäsi, hommaa ripustuskisko.

Katso Minoan osastolta Gallerakiskot ja kiinnitys.

Kategoria(t): Vinkkejä maalarille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *