Minoan paketti lähikauppaan

Nyt meni homma tosi helpoksi. Voit valita Minoan paketin toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä-paketin, jolloin tilauksesi toimitetaan Matkahuollon toimipisteeseen, Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin.

Mitä hyötyä? Paketin noutopaikkoja on nyt valittavanasi monin verroin enemmän ja tilauksesi toimitetaan juuri siihen paikkaan joka sattuu sopivimmin kulkureittisi varrelle.

Suurenmoista etua on myös siitä, että kaupat ovat auki iltaisin ja viikonloppuisin, joten sinun ei tarvitse kiirehtiä töistä tullessasi pakettia noutamaan. Jotkut lähikaupat ovat auki yömyöhään saakka.

Matkahuolto kuljettaa paketin yhtä nopeasti kuin posti.

Tilausta tehdessäsi järjestelmä ehdottaa sinulle osoitteesi perusteella viisi noutopaikkavaihtoehtoa joista voit valita sinulle sopivimman. Toki voit vaihtaa tilauksesi toimitusosoitteeksi esimerkiksi työpaikkasi, työhuoneesi tai jonkin muun sopivan kiintopisteen osoitteen, jolloin saat sen mukaisesti ehdotukset noutopaikoista.

Saat tiedot Lähelle-paketin perilletulosta tekstiviestinä ja sähköpostina. Lähelle-paketin toimituskulut ovat 4.90.

Jos haluat tilauksesi toimitettavan postitse, se vaihtoehto on valittavanasi aivan kuten ennenkin.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *