Biyo-Map

Onko lempipuuhaasi teippailla näyttelyn jälkeen duunit kuplamuoviin hikoilemaan?  Tykkäätkö repiä teippejä kuplamuovipakkauksia avatessasi? Rakastatko muovia? Oletko ihan varma, että myös maalauksesi rakastavat muovia? Pidätkö arvossa omaa työskentelyäsi?

Kuplamuovi on parhaimmillaan stressileluna.

Biyo-Map on hyvä. Hollantilainen taidemaalari Yolanda Philippens tuli ajatelleeksi itsestään selvää asiaa. Taide kannattaa pakata kestävään, pitkäikäiseen, kosteutta pitävään mutta hengittävään, kierrätettävästä materiaalista valmistettuun pussiin. Tuotekehittelyn tuloksena syntyi Biyo-Map-pussi. Biyo-Map on valmistettu erittäin lujasta kankaasta ja se suojaa teosta valolta, kosteudelta, pölyltä ja naarmuuntumiselta.

Sen lisäksi Biyo-Map on käytännöllinen. Näyttelyä purkaessasi sujautat maalauksen suoraan seinältä Biyo-Mappiin ja suljet läpän. Aikaa menee noin kolme sekuntia.

Biyo-Mapin toteutus on erittäin hyvä. Kokoja on isoillekin töille. Biyo-Mapissa on läpinäkyvä tasku, johon saat sujautettua teostiedot ja vaikka kuvan teoksesta. Kun kaivat töitäsi kellarivarastosi yllähyllyltä, tykkäät asiasta.

Kun viet töitäsi teosvälitykseen tai taidelainaamoon, saat Biyo-Map-pussiin pakatuista töistäsi pusuja ripustuspojilta ja -tytöiltä. Kun toimitat teoksen ostajalle Biyo-Map-pussiin pakattuna, saat maineen ammattinsa osaavana taiteilijana. Kun näyttelysi ripustusta edeltävänä yönä kello kolme pakkaat töitäsi, kehut itseäsi järkevyydestä kun tulit sittenkin hankkineeksi Biyo-Map-pusseja.

Hinnat alkaen 14.90. Seitsemän eri kokoa, suurin 160 x 210cm.

Biyo-Map-maalauspussit löydät Minoan ”tarvikkeet”-osastolta.

Kategoria(t): Uutiset, Vinkkejä maalarille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *