Paperiostoslistaa

Daler-Rowneyn Aquafine on näppärä valinta, jos etsit edullista akvarellipaperia. 300-grammaisella 50 x 70 cm:n arkilla on hintaa vain 1.90!

Aquafine sopii kaikille vesiliukoisille tekniikoille ja tietysti myös yhdistelmätekniikoihin, joissa käytät vesiliukoisen värin ohella kyniä tai liituja.

St. Cuthberts Millin Saunders Waterford-paperit ovat paria astetta fiininmpiä 100% mould-made-puuvillapapereita, joita meillä on tällä hetkellä hyllyssä vahvuuksina 190, 425 ja 638 grammaa. Pintarakenne on karkea. Waterfordit ovat hinnaltaan naurettavan edullisia, varsinkin kun otat niitä 5 kappaleen pakkauksessa. Pakkauksilla on hintaa: 190g 13.-, 425g 24.- ja 638g 30 euroa.

Hahnemühlen puolikarkea Cornwall on syytä mainita tässä yhteydessä. Jos haluat paksun mutta edullisen paperin, kokeile Cornwallia. 450-grammaisen 50 x 65 cm akvarellipaperin hinta on kolme euroa ja kymmenen senttiä kipale.

Maalaamaan, hus!

Kategoria(t): Uutiset, Vinkkejä maalarille. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *