Uutta, uutta ja uutta

Minoan sivut ovat nyt uudessa kuosissa. Osastot ja tuotteet ovat tutuilla paikoillaan, mutta toivon mukaan sivujen ilme on entistä selkeämpi. Ostosten teko käy kuitenkin vanhaan malliin. Käytettävyyttä parantavia pikku uudistuksia saatat kuitenkin löytää. Toivottavasti pidät uudistuksesta! Kommentoida saa.

Sarjakuvantekijöille meillä on uutuutena kaikki Deleterin Neopiko2-markereiden 144 sävyä. Markereita saa yksittäin ja setteinä. Alkoholipohjaisten Neopiko2-markereiden terävä pää on taipuisa siveltimen tapainen, mikä tekee piirrosjäljestä elävämpää.

Akvarellisteja miellyttänevät St Cuthberts Millin täyspuuvillaiset Waterford-paperit, jotka ovat laadultaan erinomaisia mould-made-papereita. Waterfordin valitessasi teet loisto-ostoksen: hinnan ja laadun suhde on todella optimaalinen.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *