Kauneudesta

Jos haluaa tietää jotain kauneudesta, neuvoa kannattaa kysyä naisilta. Viime viikonlopun Naisday-messuilla pyysimme naisia kirjoittamaan kauniita sanoja Minoan logoeläimelle. Sellaisia kertyikin melkoinen määrä, muun muassa:

hellyttävä, halittava, kuonokas, mietteliäs, viisas, empaattinen, pieni, valtava, vahva, rohkea, kiltti, kultainen, kukka, hevonen, itsevarma, periksiantamaton, uljas, utuinen, ihana, onnellinen, iloinen, glad, kaunis, sievä, suloinen, lempeä, harmonisk, spanielin katse, ei luovuta, yksinkertainen, pikku murmeli, salaperäinen, sielukas, söpö, herttainen, viehkeä, älä tuijota olen tosi söpö, surulliset silmät, kiva, hemaiseva, kiero karvakuono, aurinkoinen, sarvekas, viaton, hiljainen, kujeellinen, veikeä, hauska, vekkuliveitikka, kevät, kevätpäivä, pehmonauris, härkyli, mussukka, metsä, mukava, taputettava, eksoottinen, erikoinen persoonallisuus, eläväinen, ihanainen, kurttuinen pässi hellällä katseella, vuoret, tuuli, vesi, metsälampi, solina, kastepisara, raikkaus, kukka, viserrys, uni, syksy, planeetta, aurinko, avaruus, rakkaus, aamu, elämä, luonto, luonnollisuus, ekologisuus, ystävyys, ikuisuus, naiseus, nautinto, nolous, nollaus, nainti, halaus, sielunkumppani, sydänkäpy, muru, ystävä, rikkaus, kukoistava, mehevä, upea, hassu, vireä, onnellinen lammas, tuulahdus menneisyydestä, historiallinen, esihistoriallinen, härkä, somasarvi, misteli, hoivavaistoa herättävä, hellittävä, valloittava, pehmeä, utelias, omaperäinen, kiinnostava, tyylikäs, lycklig, loistava, moinen, voimakastahto, perinteiden kunnioitus, ruumiillisen työn arvostus, i balans, luova, nappisilmä, luppakorva, turvake, minonainen, voi sinua sarvekas, elävä, rauha, hymy, viisaan näköinen, lutuisen herkkä, muodokas, symppis, aidon näköinen, ei niin tavallinen, ryhdikäs, lempeän lauhan luontosi koetat peittää kovan kuoren alle, ujo, puoleensavetävä, punainen, lemmikki, suloinen x 5, omalaatuinen, söötti, primitiv, lekfull, impulsiv, rolig, kulturelli härkä, luttana, pässin pää, luonnonkaunis, iloiset korvat, hyvät sieraimet, piristävä, taiteellinen, inspiroiva, rosoinen, pyyteetön, itseäsi arvostava, ilmeikäs, vetoava, sielu, henki, lempi, sininen, hurmaava viaton sarvipää ei halua kenellekään pahaa, päättäväinen, ystävällinen, mietiskelevä, rauhallinen, hurja, nöpö, kiehtova, erilainen, humaani ilme, kuuntelevat korvat, läsnäoleva harvinaisuus, charmikas, kierosilmäinen, onpas sulla erikoisen kiva ilme, violetti, elämä on lahja ja se saa näkyä.

Tämän perusteella katsomme toteen näytetyksi, että Mino on hyvin kaunis eläin. Ei tuollaisen sulosanatulvan kohteeksi ihminen yllä.

Kaunottaria Naisday-messuilla oli aivan odotustemme mukaisesti tuhansittain ja Minoan osastolla oli naishulinaa runsaasti. Kiitokset kaikille!

Onnettaremme arpoma Minoan Naisday-kilpailun voittaja on Merja Norri-Orden Turusta. Palkinnoksi lähtee Koh-I-Noorin 120 värin pastelliliitusarja. Merja kertoi puhelimessa olevansa innokas kuvantekijä ja oli arpaonneensa hyvin tyytyväinen. Onnittelut voittajalle!

Kuvassa Minoan osasto.  Janne esittelee palkintoa.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *