Galleria ja blogi

Nettigalleria on nyt avattu ja samassa rytäkässä uudistimme myös blogipuolta.

Galleriaan on tulossa tukku erinomaisia taiteilijoita, joten seuraile tilannetta. Emme erityisemmin – ainakaan tarkoituksellisesti – pyri keskittymään mihinkään tiettyyn tyyliin ja tekniikkaan, joten esille tulee monipuolisesti kaikenlaista taidetta.

Tammikuun kuukauden taiteilija on kaikille Oriveden Opiston kursseilla käyneille tuttu opiston legendaarin kuvataideopettaja Arja Jämsä. Arjan maalaukset ovat juuri sellaisia minkälaisena Arjan tunnemme: hillittömiä, villejä ja rempseän värikkäitä kaksoismuotokuvia. Teokset olivat esillä Forum Boxissa Helsingissä alkusyksystä 2008, jolloin Arja ja Aarne Jämsä pitivät yhdessä hienon ja hauskan näyttelyn. Näyttelyn yhteydessä julkistettiin myös Kustannus Oy Taiteen kustantama Aarne ja Arja-kirja jossa on Aarnen upea kuvitus ja Arjan mainio teksti. Parisuhdekirjallisuuden aatelia! Kirjan löydät Minoa kirjaosastolta.

Huomaat, että blogin ulkonäkö on uudistunut. Se toivottavasti näyttää nyt raikkaammalta ja selkeältä. Nyt keskusteluun osallistuminen on helpompaa kun näet heti sivun laidassa kuka on kommentoinut mitäkin. Haasta ja iske, ole eri mieltä, ehdota ja kysy!

Siirsimme myös akvarelli- ja öljymaalausopaat tälle puolelle. Niiden sisältöä on hieman uudistettu ja mukana on nyt kuviakin. Tarkoituksena on ollut tehdä enemmänkin oppaita, joissa neuvottaisiin eri tekniikoiden perusasioita ja jotka voisivat olla apuna tarvikkeiden valinnassa. Oppaita tulee sitä mukaa kun niitä valmistuu, emme lupaa mitään aikataulua.
Oppaat ovat harrastajan ensiapua; jos kaipaat syvempää tietoa maalaustekniikoista suosittelen kirjahyllyyn Pip Seymourin Artist´s Handbookia. Seymourin vesiväri- ja temperakirjasissa on erittäin kiinnostavaa näiden tekniikoiden täsmätietoa.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *