Vilpertti

Filbert-sivellin on pyöristetty lattasivellin. Se voi hyvinkin olla se huomiotta jäänyt sivellintyyppi, joka on omiaan sinun työskentelyysi. Jos kaipaat pehmeämpiä värinrajoja ja irtonaisempaa otetta isojen väripintojen maalaamiseen, niin kokeile filberttiä. Lattasivellin tekee kulmikasta jälkeä ja soveltuu huonosti väripintojen sulauttamiseen. Kärkisiveltimen jälki taas on viivamainen.

Hyvin valmistetun sianharjas-filbertin harjakset taipuvat sisäänpäin, ja se toimii erinomaisesti silloin, kun pyrit maalaamaan pehmeitä siirtymiä väristä toiseen. Synteettisen filbertin karvat eivät toimi samalla tavalla.

Filbert sopii myös viivojen maalaamiseen. Se voi hyvinkin olla se perus-sivellintyyppi jota päädyt käyttämään eniten.

Joulukuun tarjouksena Minoassa on nyt hyvä Lineon 313 sianharjas-filbert. Alehinta on peräti -40%, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen. Lineon siveltimet ovat hyviä saksalaisia laatusiveltimiä.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *