Biyo Map -tarjous

Biyo Map -maalauspussit ovat -15% tarjouksessa elokuun ajan.

Seitsemän kokoa: 40×50, 60×70, 70×90, 90×110, 110×130, 130×160 ja 160x210cm. Hinnat alkaen 12.75.

Älä osta, jos et halua taas yhtä juttua josta tulet riippuvaiseksi. Osta, jos satut olemaan mukavuudenhaluinen, kauaskantoisesti ajatteleva ja kertakäyttöisyyttä vastustava järkevä ihminen.

Biyo Map -maalauspussit ovat riemastuttavan itsestäänselvä taiteilijan mieleenjuolahdus: miksi ihmeessä taiteilijan pitää aina sählätä epäekologisen ja epäkäytännöllisen kuplamuovin kanssa, kun teokset kannattaisi pakata kestäviin, hyvin suojaaviin ja helppokäyttöisiin modernista tekstiilistä valmistettuihin pusseihin? Ei kaikkeen taideroudaukseen kannata vanerilaatikoitakaan väsätä. Hollantilainen taiteilija Yolanda Philippens toteutti keksintönsä erittäin hyvin. Biyo Map -pussien materiaalivalinta on juuri oikea. Pussit on tehty kestämään käyttöä. Ne toimivat juuri niin kuin niiden pitää käytännössä toimia; ne suojaavat teosta hyvin ja ovat helppokäyttöisiä.

 

 

Kohta kohdalta, miksi Biyo Map:

A.  Töiden pakkaaminen kuplamuoviin ennen näyttelyä ja näyttelyn jälkeen on tosi kypsää puuhaa. Näyttelyn jälkeen galleriasta suoriutuu ulos mieluiten ripeästi, lähtee kotimatkalle, heittää duunit työhuoneen hyllyyn ja painuu pehkuihin.

Biyo Map -pusseihin pakkaat gallerassa näyttelyllisen teoksia samassa ajassa jonka kollegasi käyttää kuplamuovien avaamiseen sopivan teräaseen etsimiseen. Näyttelyä purkaessa homma käy näin: kun teos on seinällä, sujauta se pussiin ja nosta sitten seinältä. Pistä läppä kiinni ja vie autoon.

B.  Kuplamuovin repiminen galleriassa ja työhuoneella on tosi kypsää puuhaa. Galleriassa keskittyisi mieluiten ripustukseen. Kun olet galleriassa repinyt työt ulos kuplamuovipaketeistaan, sinulla on lattialla läjä teipin tahmaamaa kuplamuovia, jota sitten viikkaat pinoksi yhteen liimaantuvaa muovia. Kun tulet purkamaan näyttelyä, aloitat siitä, että revit muovinriekaleet irti toisistaan.

Kun käytät Biyo Map -pusseja, olet jo kotimatkalla tai baarissa kun kollegasi vielä suoristelee kuplamuovejaan pakkaamista varten (niin, teippihän on tietysti päässyt loppumaan ja rautakauppa kiinni).

C.  Säilytätkö työt varastossasi pakattuina vai pakkaamatta? Kun joku tulee katsomaan teoksiasi, onko kiva repiä auki kuplamuoveja? Teosten katsojan lähdettyä sinulla on taas lattalla läjä kuplamuovia. Loppupäivä menee teosten uudelleen pakkaamiseen. Jos jätät teokset pakkaamatta, ne pölyyntyvät. Työhuonevarastoinnissa Biyo Map -pussit ovat käteviä. Jos haluat katsoa tai esitellä teostasi, saat sen pussista hetkessä ja yhtä nopeasti sinne myös takaisin. Pusseissa on muovitasku johon voit pistää näkyviin teostiedot.

Jos viet teoksesi jonnekin näytille, se on helppo nostaa esille Biyo Map -pussista, ja jos kauppoja ei synny, teos on yhtä helppo sujauttaa takaisin pussiin.

D.  Hengittämätön kuplamuovi ei ole ihanteellinen pakkaustapa teoksille. Eikä sitä järin ekologiseksi valinnaksi voi kehua.

Biyo Map -pussien materiaali on tiivistä, tukevaa, kestävää, hyvin suojaavaa ja kosteutta kestävää. Materiaali on hengittävää, mutta ei ole moksiskaan pikku sadesäästä. Normaaliroudauksessa et tarvitse lisäpehmikkeitä. Pussit ovat pitkäikäisiä ja kestävät hyvin näyttelystä toiseen. Pussit suojaavat teoksiasi pölyltä, valolta ja naarmuuntumiselta.

Neuvoisin sinua olemaan ystävällinen itsellesi. Poista seuraavan näyttelysi ripustuksesta yksi rasittava elementti. Käytä eduksesi Minoan tarjous ja hanki näyttelysi teoksille Biyo Map -pussit ja keskity johonkin teippaamista olennaisempaan. Et sinä siitä hankinnasta itseäsi jälkeenpäin moiti.

PS.  Minun työhuoneeni nurkissa ja hyllyillä on lukuisia kuplamuovipaketteja, joiden päälle on kirjoitettu esimerkiksi ”93-01”, ”pitkät 99”, ”barb 99”, tai yksinkertaisesti ”vanhoja duuneja”. En tiedä mitä paketeissa on, enkä ole suunnitellut niiden avaamista. Joissakin paketeissa on museon tai gallerian nimi. Paketteja en ole tullut ikinä näyttelyn jälkeen avanneeksi. Uudemmat työt olen pakannut Biyo Mappeihin. Tiedän tietysti mitä niissä pusseissa on, koska työt ovat uusia, mutta tiedän myös, että ne ovat vastaisuudessakin helposti katsottavissa.

 

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *