Älä puske, älä ryntää!

Istu alas ja ota rennosti, ja keräile kaikessa rauhassa paketteja pukinkonttiin osastolta ”maalauspaketit”.

oljyvaripaketti22

Olemme koonneet hyvän valikoiman öljy-, akryyli-, guassi- ja akvarellipaketteja, joista löytyy harkiten valittuja välineitä vasta-alkajalle tai pikku herkkuja konkarille.

Sarjakuvan piirtäjän namuja voit katsella mangaosaston puolella, jossa on kaikenlaisen kivan kruununa kolme mainiota mangalahjapaketti-vaihtoehtoa. Siellä on myös erinomainen opaskirja mangan piirtäjälle: Reima Mäkisen Mangan värit on todella pätevästi laadittu kirja vähän sellaiselle aikuisemmalle piirtäjälle joka on kiinnostunut aiheesta vakavissaan. Jo ennestään valikoimassamme on Mäkisen Mangan harmaasävyt, joka perehdyttää lukijan rasteroinnin keinoihin. Englanninkielinen Manga Techniques puolestaan on hyvä mangapiirtäjän perusopas.

mangasetti2

Maalauspohjiakin on nyt valmiina setteinä, käy vilkaisemassa ”maalauspohjat- ja kankaat osastoa”. Osta kerralla setti, niin sinun ei tarvitse alituiseen täydentää varastojasi ja säästät samalla selvää rahaa.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *