Osallistu Performanssifestivaaliin Orivedellä helmikuussa

12. – 14.2.2010 järjestetään KANSAINVÄLINEN
Naurava Performanssi –festivaali
Orivedellä Pirkanmaalla.

Tämä on julkinen kutsulle Sinulle taiteilijana osallistua karnevalistiseen performanssifestivaaliin Orivedellä, ja tulla esittämään performanssisi siellä.
Festivaali järjestetään 12. – 14.2.2010 kansainvälisten karnevaalipäivien, Ystävänpäivän ja Laskiaissunnuntain yhteydessä. Karnevaaliajan vuoksi performanssien odotetaan olevan koomisia, satiirisia, parodisia, groteskeja, absurdeja – tai muulla tavoin hupaisia.
Samaan aikaan Oriveden Opistolla pidetään Huumorin & Satiirin Symposium. Se tarkoittaa luentosarjaa, jossa käsitellään naurattavia ilmiöitä. Näin ollen performanssintekijöillä on mahdollisuus tutustua kirjailijoihin, muusikoihin ja muihin taiteilijoihin sekä taidealojen opiskelijoihin vierailunsa aikana. Opistolla pidetään myös workshoppeja (pajoja) mm.  komediasta, vitseistä tai stand up –komiikasta kiinnostuneille.
Osallistujille tarjotaan mahdollisuus esittää performanssinsa maksutta Orivedellä. Oriveden Opisto tarjoaa myös maksuttoman majoituksen performansseja esittäville taiteilijoille 11.-  15.2.2010.

Ilmoittautumiset: Oriveden Opisto, Koulutie 5, FI 35300, Orivesi
puh. +358 207 511 541, email: orivedenopisto@kvs.fi                                       www.orivedenopisto.fi

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *