Promarker & Neopiko & Touch

Neopiko-tusseja meillä on ollut yksittäin myynnissä jo hyvän aikaa, mutta otimme niiden oheen myös yksittäis-Promarkerit. Promarker-settejä olemme toki myyneet aina.

Promarker-tussit ovat alun perin suunniteltu sarjakuva- ja manga-piirtämiseen, mutta erinomaisen tussijäljen ansiosta ne sopivat loistavasti myös piirros- ja leimasinkuvioiden värittämiseen. Promarker-tussien jälki on tasaista ja väritysjäljet ikään kuin sulavat yhteen, jolloin lopputulos on raidaton ja siisti. Tusseissa on kaksi erilaista kärkeä: kapeahko piirtokärki tarkkaan työskentelyyn ja leveämpi, vinoteräinen värityskärki. Kuivuneen tussipinnan päälle voi tehdä lisäefektejä joko erisävyisillä Promarker-tusseilla tai akvarellipuuväreillä, mustepuukynillä, maalitusseilla tai millä vaan värillä, jonka pigmentti riittää peittämään Promarker-tussin jäljen. Promarker-tussit ovat myrkyttömiä ja alkoholiohenteisia. Tussit eivät ole hapottomia, joten niitä ei suositella käytettävän valokuvien kansa. Tussit kannattaa säilyttää vaakatasossa, korkki huolellisesti suljettuna. Vaakatasossa tussin sisällä oleva väriaine jakautuu tasaisesti kumpaankin päähän ja näin ollen molemmat kärjet ovat heti käyttövalmiita. Oikein säilytettynä ja oikeanlaiselle paperille käytettynä värit kestävät pitkään, eivätkä tussien kärjetkään rispaannu. Promarkereiden hinta on 2.95 kpl.

Nyt meillä on valikoimissa myös täysin tuoksuttomia vesiohenteisia Aqua Promarkereita viiden ja kahdentoista kynän setteinä. Niiden piirrosjälkeä voidaan käsitellä piirtämisen jälkeen siveltimellä jossa on tilkka vettä. Erinomainen työväline tähän on säiliösivellin. Näissäkin Promarkereissa on kaksi erilaista kärkeä: piirtokärki ja värityskärki. Aqua Promarker-tussit ovat myrkyttömiä ja happovapaita, ja ne sopivat käytettäväksi tavallisen vesivärin kanssa. Holtittomissa vuodenvaihdefiiliksissä lykkäsimme molemmat setit tyrkylle tosi pienellä tarjoushinnalla: 9.90 (norm.22.50) ja 19.50 (norm. 34.50).

Mutta joku tykkää enemmän Neopikoista. Neopiko 2 on aito japanilainen alkoholipohjainen kaksipäinen markertussi. Kaksi kärkeä on näissäkin: viistokärki ja sivellinkärki. Varsinkin sivellinkärjen tuntuma on mainion mukava, sillä saa aikaan sekä herkkää ohutta viivaa että jykevää laajaa pintaa. Viistokärjellä voi värittää laajoja pintoja mutta sen kärjellä ohuenkin viivan piirtäminen onnistuu hyvin. Neopiko 2-tussiin on myös saatavilla täyttöpullo eli uudelleentäyttämällä markkeri on todella pitkäikäinen. Neopiko 2-tussin hinta on 3.40 kpl.

Tai herkällä tatsilla: Touch-markkereita meillä on 12 kynän jämäkässä muovikotelossa. Touch-markkerit ovat alkoholipohjaisia ja niissä on leveä viistokärki ja ohut kärki. Näiden kynien kulmikas varsi pysyy hyvin otteessa, jolloin kynän kärki kulkee juuri sinne minne pitääkin. Halvalla lähtee nyt nämäkin: tarjoushinta on 23.50 (norm. 34.50). Touch-setit löydät mangamarker- ja vesiväritussilajitelmat-osastolta.

 

 

 

 

 

Johan nyt olemme hövelillä päällä! Ensi vuonna kyllä nostamme näiden hintaa ainaskin parisataa prosenttia, ei tästä muuten mitään tule. Vai tuikkaisisko heti ne numerot kivempaan järjestykseen, 53.20 kuulustaisi kauppiaan mielestä paljon kivemmalta.

 

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta kohteessa Promarker & Neopiko & Touch

 1. Hannele Parviainen sanoo:

  Hei,
  hieno esittely tusseista. Erityisesti arvostan sitä, että myytte tusseja myös yksittäin.
  Touch markerit tulikin pukinkontissa hankittua ( ne puuttuvat). Ja mainostin muillekin vinkkinä.

  Puuväreistä teillä on myynnissä laadukkaat kynät myös. Kaipaisin myös taiteilijalaatuisena Prismacolorkyniä. Olisikohan se tulevaisuuden tuote?
  Ihanaa on myös, se, että teiltä saa akvarellinappeja mitä erikoisempia papereita.

  Nykyään leimasinaskartelu on muotia ja monet taitajat tekevät toinen toisiaan hiemonpia luomuksia. Näitä varten on saatavana leimoja ja mustetyynyjä moneen läntöön, mutta hyvät kunät ( puuvärit, tussit, akvarellivärit yms. ovat ”kiven alla”.

  nimimerkki ” tyytyväinen asiakas”.

 2. markku sanoo:

  Prismacoloria ei ole harkittu valikoimiimme mutta kiitos vihjeestä, se voi hyvinkin olla tulevaisuuden tuote. Me pyrimme jatkuvasti kehittämään valikoimiamme ja seurailemme kaikkia markkinoilla olevia kiinnostavia tuotteita.

 3. juha-pekka kuusela sanoo:

  Noita kiinnostavia tuotteita juurikin piirtämisen ja maalaamisen (no kumpina kuivapastellitöitä pitääkin se määrää tästä puolet no akvarelleista puuttuu suomesta vain yksi kiintoisa tuotesarja vaikka tuubeja ovatkin no nyky valossa näin ja olen itse katsellut uteliaana eri tehtaiden tuotteita kun näkemys eroja kuitenkin löytyy) paljonkin.
  ps. prismacoloria eurooppaan ole saanut oikein nimikiistan takia kuulemma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *