Paperia rullakaupalla!

Rappinin kauniin valkoista kierrätyspaperia on nyt saatavana myös rullana todella edulliseen hintaan 11.95. Paperi on toiselta puolelta sileää, toiselta hiukan karkeampaa. Rullassa on 10 neliömetriä eli 11,3 metriä 88 cm leveää tukevaa 190 grammaista paperia, joka sopii työskentelyyn kaikenlaisilla piirustusvälineillä ja myös kevyempään akvarellimaalaukseen.

Rappinin paperi on hyvä ekologinen valinta ja sopii mainiosti esimerkiksi oppilaitoskäyttöön tai kenen tahansa taiteilijan luonnospaperiksi. 88 senttiä on kätevä rullan leveys, helppo käsitellä ja kuitenkin saat riittävän ison arkin useimpiin tarpeisiin.

Räpinan paperitehtaalla on pitkät perinteet, se on Viron vanhin toimiva tuotantoyritys, jossa on tehty paperia 1700-luvulta saakka. Räpinan paperi oli kierrätyskuitua jo silloin – 1700-luvulla Räpinan paperi tehtiin lumpusta. Yritys jatkaa luonnonmukaista linjaansa ja on nykyisin keskittynyt keräyspaperista tehtävän uusiopaperin valmistukseen.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *