Suutari maalaa

Jos ajattelet, että kunnon rämäkkä väri on maalattava jollain muulla kuin vesivärillä, niin tarkista kantaasi. Meillä on Minoan seinällä pari Tuija Suutarin hyvin kipakkaa akvarellia, jotka toimivat oivallisina havaintoesityksinä siitä, että kyllä vesivärin saa rytisemään vallan maukkaasti.

 

 

 

 

 

Mainostan ohimennen, että Tuija ostaa värit ja paperit Minoasta; värit ovat Umtonin nappeja ja paperi Waterfordin rullapaperia. Mutta se, että väri hehkuu, on kyllä silkkaa Suutaria.

Akvarellin maalaaminen edellyttää päättäväisyyttä. Peloton asennekaan ei ole haitaksi. Tuija maalaa mielellään varsin isokoisia töitä. Ajatus kannattaa pitää mielessä, akvarellin ei ole pakko olla pikku lappunen.

Siis päätä pahkaa väriä päin, eikä olla varovaisia siellä!

 

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Suutari maalaa

  1. Juha-Pekka Kuusela sanoo:

    Miksei voisi tosiaan olla päinvastoin kun akvarelli tuo hienosti vielä pigmenttien ulkonäkö kysymyksetkin esille (rakeisuus,ja peittävys) miksei niitä hyödyntäisi kunnolla. Itsekin teen aika värikkäitä töitä lähinnä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *