Kurssille

Tällä viikolla alkavat kansalaisopistojen kurssit. Homma hanskassa, kamat kassissa?

Minä olen menossa kansalaisopiston fotogravyyrikurssille. Aloitimme sitä lajia viime keväänä koko Minoa-konsernin henkilökunnan (2) voimin ja mukaan raahattiin murrosikäinen jälkikasvu. Jotain tuntumaa asiaan tuli mutta mestariteokset jäivät vielä syntymättä, joten harrastetta on syytä jatkaa.

On melkoisen nerokasta, että Suomessa on niin helposti tavoitettava ja monipuolinen kansalaisopistoverkosto. Pikkupaikkakuntalaisena voi toki kadehtia isojen kaupunkien kurssitarjontaa, mutta löysinpä silti kolme kurssia joille mennä. Kansalaisopistokurssista tulee helposti se välttämätön juttu jonne menee jos vain jotenkin henki pihisee.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *