Reikäreuna

Johanna Caldsjö

Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta kohteessa Johanna Caldsjö

 1. Juha-Pekka Kuusela sanoo:

  Näen varmaan oikein että tässä pastelliliidut olleet käytössä vähän erikosieseen tapaan jos niin mitkä ? vaan siksi jos toimii koh-i-noorin mainoksena.:) vaikkakin samaa sideainetta käyttävät ongelmoikin itsellä niin silti. Taiteijalle huomiona hyvin mielenkiintoinen tapa ilmaista itseään. Ei missään nimessä ns rivitaidetta jonka kaltaisia töitä tekee monikin.

 2. markku sanoo:

  Tämän teoksen yhteydessä pseudonyyminimellä esiintyvä taiteilija tekee pastelliliitunsa itse. Maavärit ovat itse maasta kaivettuja. Siniset tulevat jostain muualta.

  Teos on meillä esillä printtinä, josta kuva. Printti tekee kuvasta aika kauniisti pehmeän. Originaali-pastellitöitä en ole nähnyt.

 3. Juha-Pekka Kuusela sanoo:

  markku: jaahas. sentäs niitä tekee joku suomessakin kait sitten… ja mielenkiintoista sikäli että täytyy verrata siis ajatuksena kahden eri kirjan reseptiä kun minusta tuntuu että minulla toisessakin kirjassa resepti niihin.

 4. markku sanoo:

  Luulisin että monikin tekee omia pastelliliituja, kun ei se kovin monimutkaista ole. Pigmenttejä kai harvempi kuitenkaan jaksaa maasta kaivella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *